Koselig stemining på spillkveld

29. januar arrangerte Heliks brettspillkveld i N-terminalen på instituttet. Vi serverte frukt, kjeks, popcorn, kaffe og te, og hadde med oss et stort utvalg brettspill som folk kunne kose seg med. Stemningen var god og det var mye latter å høre. Dette må vi gjøre igjen folkens.

2014-01-29 18.17.23
Det skal ikke stå på snacksutvalget når Heliks arrangerer, dette tar vi på alvor
2014-01-29 19.05.54
Her sitter man i dyp konsentrasjon over spillet «Tante Agathas testamente» som i bunn og grunn går ut på å drepe de andre karakterene på horrible måter i alt for morsomme interaktive feller. Produsenten kaller det «Et spill med mystikk, mistenksomhet og bløff» Jeg kaller det «Et spill med skadefryd, blodtørst og utløp for innestengt seriemorderskhet. Gode barndomsminner der.

comments