Jobbsøkerkurs med Karrieresenteret

Heliks arrangerte i samarbeid med Karrieresenteret et jobbsøkerkurs for molekylærbiologer. Eivind Olsvik holdt kurset på vegne av Karrieresenteret. Vi ble tidligere kjent med Eivind på Karrieredagen i februar. Det var godt oppmøte på kurset med studenter fra bachelor- og masterstudiet.

Kurset ga oss et generelt innblikk i hva som er viktig i prosessen når det gjelder jobbsøking, CV og søknader. For oss som molekylærbiologer kan det være vanskelig å finne jobber som treffer innenfor kategoriene som vi tenker at vi passer innunder, men kurset gjorde oss bevist på hva vi må se etter i en søknad.
Gjennom vår utdanning har vi mange fordeler gjennom selvstendig arbeid, strukturert hverdag, analysearbeid, samarbeid og det er ikke altfor mange av oss. Så for å oppsummere det hele: vi må ha tro på oss selv og da med oss de positive egenskapene og erfaringene vi får ved å studere molekylærbiologi ved MBI.

jobbsøkerkursGod kaffesnacks er viktig

 

Comments

comments